Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами аз доколкото съм остана с впечатления по въпроса е ,че само за ремонта на ходовата част оставяш пари колкото една читава 164-ка .
    Я си карай здравата кола и не се вкарвай във филми
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Здрасти на всички.Направо по темата;искам 164,не ме интересува година,нито състоянието на окачването и двигателя,искам само здраво,неръждиво и неблъскано купе.Както и изрядни документи Предлагам за бартер;Ямаха Супер Тенере 750кубика,ендуро.Мотора е много стегнат,много удобен,с куфари,раници и всичките му там шукарий
      Проблема ми е че имам две 155-ци и два мотора,пистов и ендуро.И ако дам пари за още една алфа,ще ме изгонят от вкъщи
      Това нее обява,а просто предложение за някой който има алфа и вместо да я изхвърля на вторични или да я дава за части,може да яхне мотор
      Между другото пазарната стойност на ямахата е около 1700-2100 лева.Пари за доплащане неискам,само искам да му се падне добър стопанин.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• а пистовия бартеросваш ли го или само ендурото
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Само ендурото,няма вече толкова време за далечни разходки.С пистовия си бръмча вечер из града.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Колеги,
            знаете ли от къде мога да закупя запалителни кабели на метър, че комплекта за кораба е
            Alfa Romeo 164 TB 2.0

Comment

• Аз да се похваля, че след като три лета карах без климатик кораба най-после смених компресора и радиатора на климатика и сега мога да возя пингвини в 164-ката. Толкова кеф ми стана , че я оправих ...уж на морето щях да ходя с ГТВ-то за газария, но като си оправих климата в 164-ката просто не ми се слизаше от нея ...та ходих на морето с корабчето (много съм доволен ...да чукам на дърво де, не ме чуе дявола за 164- чицата ми)
              Ей казвам Ви ако някой в момента ми предложи 164-ка на същите километри, двигател, състояние и сервизна история като ГТВ-то ми и го смяням за 164-ка (за съжаление такава не намерих читава когато търсих и инпулсивно купих ГТВ-то - готино е и привлича мацките повече , ама не е 164-ка
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Тая година правих две по-дълги пътувания, за които по бележки пълен-пълен си сметнах разхода на бензин:

1. Сф-Каварна(Варна)-Сф
                1480км, от които градско поне към 200.
                Разход тотал - 108,416л.
                Среден разход - 7,23л/100км.

2. Сф-Бургас(Приморско и Сл. Бряг)-Сф
                1000км, от които градско поне към 80-100.
                Разход тотал - 74,710л.
                Среден разход - 7,47л/100км.

Каране - нормално, с винаги отворени двата предни прозореца или на климатик. Пътници - 3-4, багажник - пълен "с връх".
                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                  Тая година правих две по-дълги пътувания, за които по бележки пълен-пълен си сметнах разхода на бензин:

1. Сф-Каварна(Варна)-Сф
                  1480км, от които градско поне към 200.
                  Разход тотал - 108,416л.
                  Среден разход - 7,23л/100км.

2. Сф-Бургас(Приморско и Сл. Бряг)-Сф
                  1000км, от които градско поне към 80-100.
                  Разход тотал - 74,710л.
                  Среден разход - 7,47л/100км.

Каране - нормално, с винаги отворени двата предни прозореца или на климатик. Пътници - 3-4, багажник - пълен "с връх".
                  Я провери някой да не ти е подменил двигаъеля с дизелов докато си спал нощеска.Направо ме убиваш бавно и мъчително с този разход.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Мислиш, че е малък разхода ли? Май си е добре.. горе-долу.

http://www.digest.net/alfa/FAQ/164/164_mot_96.htm
                    Last edited by VLADius; d.m.y г., 00:13.

Comment

• Нормалното каране на Владо значи 80 км./час
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Нормалното каране на Владо значи 80 км./час
                        На 120-150км/час скача с 1л до 8,5л разхода и то на газ - поне при мен
                        Така ,че това си е нормален разход за парахода .

Абе нямахме ли си тема за разхода на параходите ?
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Засипана е с прах, някъде по стелажите...
                          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

По-скоро 80-100 , а по магистрала ~130-140км/ч.

Comment

Е, айде сега, някои сме поулегнали вече или поне се правим на такива от време на време
                              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• колеги и тука да кажа на някой ако му се намира здрав термостат да казва, купувам веднага

едит: намерих от 155
                                Last edited by MaVrUt; d.m.y г., 11:19.
                                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Working...
                                X